Berúgva próbált trafikot rabolni a böllér, de megijedt a riasztó fülsiketítő hangjától

/
/
602 megtekintés

Ugyan a kolbászokhoz nagyon értett, mégis az alkoholt sokkal jobban szerette a munkánál a traffikot részegen rabolni próbáló böllér.

A Zsaru magazin számolt be arról a nem mindennapi trafikrablásról, aminek körülményein nem csak a Fülöpszállásiak nyúltak ki, mint egy lengyel pulóver. K. Ferenc kiváló böllér, mesteri kolbászokat gyárt, de az ivást sokkal jobban szereti a munkánál. Még édesapjával él, gyakorta vitáznak, nem egyszer le is nyúlta az öreget, hogy a pohár fenekére nézhessen.

December 8-ára egy fülöpszállási disznóvágáson volt jelenése, azonban már a nagy nap előtt is felkérték a férfit, hogy segítsen be az előkészületekben. Ahogy azt illik, el is mentek érte kocsival, ám út közben Ferenc megálljt parancsolt. Megkérte a sofőrt, hogy álljanak meg egy használtcikk kereskedésnél, ahonnan egy dobozba csomagolt gáz-riasztó fegyverrel huppant vissza a verdába. Ferenc megkérte az őt szállító házigazdát, hogy segítsenek eladni a fegyvert, mert nagy szüksége van a pénzre, így az ünnepek közeledtével.

Még a disznóvágás el sem kezdődött, de az előző napi előkészületek alatt Ferenc annyira berúgott, hogy a házigazda hazaküldte azzal a jótanáccsal, hogy józanodjon ki, hiszen holnap hajnalban várják vissza a vágásra. Böllérünk mégsem hazafelé vette az irányt, hanem az első kocsmába, ahol tovább ivott, majd gondolt egyet, és meglátogatta a közeli dohányboltot. Kért, majd pénz helyett az eladóra fogta a fegyverét, aki nem ijedt meg, nem úgy Ferenc, aki miután meghallotta a pánikriasztó hangját, azonnal futásnak eredt. Menekülés közben gyorsan fuvart próbált keresni, így egy baráti házaspár vitte el őt Tabdra. Mivel minden pénzét elitta, fizetségül a frissen szerzett riasztópisztolyát hagyta a házaspárnál zálogba, egyúttal jó alkalom volt ez arra is, hogy megszabaduljon a stukkertől.

A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek Ferenc után, aki a sok szesz ellenére is sejtette, hogy keresik, ezért kocsmáról kocsmára, rokonoktól rokonokig vándorolt, hátha átsiklanak felette. Nem így lett, hiszen a férfit végül megtalálták, előállították, előzetesbe került, és persze beismerő vallomást is tett.

 

Ennek a magyar böllérnek tíz perc elég totál szétbontani egy disznót