Egy teherautónyi makkot spájzoltak el a mókusok a férfi autójában, aki nem értette miért nem indul a verda

/
/
814 megtekintés

A szerelők is megdöbbentek a látottakon, hiszen az autó minden szegletében makk volt betárazva a leleményes mókusoknak köszönhetően.

Andrew Wilkins év végén majdnem egy hónapig utazgatott a barátnőjével, Jennel, bejárták Indiát, Vietnamot és Thaiföldet is. Kipihenve érkeztek haza Crawley-ba, éppen karácsonykor, ám amikor Andrew be akarta röffenteni a csaja apjának garázsában hagyott Golfját, az autó valamiért csütörtököt mondott. A srác szerint a váltó nehézkesen mozgott, ami azért volt idegesítő, mert pár éve egész vagyonokat csengetett ki egy hasonló hibáért.

Eldöcögött hát vele a legközelebbi műhelyig, ahol tüzetesen szemügyre vették a szerelők, majd mindenki az autó köré gyűlt, amikor megtalálták a hiba okát.

Nem csak a váltó belseje, hanem a motorháztető és a kárpitok belseje is tele volt makkal, a kesztyűtartóról már nem is beszélve. Amíg a 25 éves srác a barátnőjével utazgatott, egy szorgos mókus remek éléskamrának nézte a VW Golfot, és annyi makkot tárazott a belsejébe télire, ami egy megtermett kubikos furikba sem férne bele.

A nagy röhögés elmúltával sikerült kitisztítani az autót, bár Andrew egy valami miatt mégsem volt elégedett. Nyomasztotta az érzés, hogy hiába szorgoskodott egy mókus majdnem egy hónapig, neki pillanatok alatt sikerült tönkretennie a telét és a kitartó munkáját. Azt azért mégis reméli, hogy nem az ő autója volt az egyetlen éléstár a nehéz időkre.