Az egész alvilág vadászik arra a pénzszállítóra, akit 1,2 milliárd forint várt a börtönből szabadulva

/
/
12407 megtekintés

Bizonyára sokan emlékeztek még arra az esetre, amikor 2011-ben két férfi minden idők legnagyobb pénzszállító rablását hajtotta végre.

A két férfit nem sokkal az eset után elfogták, de a média akkor azzal volt tele, hogy a  A pénznek csak egy töredékét találták meg a rendőrök, több mint egymilliárd forint sorsáról a mai napig semmit sem lehet tudni. Az elkövetők a rablás után egy fehér színű Volkswagen Passatba pakolták át a pénzt. A rendőrök a nyomozás során meg is találták ezt az autót. Ez azért is fontos mert a tárgyaláson az elkövetők azt állították, hogy a kocsi lerobbant, ezért az úton hagyták, és amikor visszamentek hozzá, már nem volt benne a 1,2 milliárd forint.

L.Róbert az egyik elkövető akkor jogerősen 8,5, társa pedig 9,5 év börtönt kapott. Most kiderült, hogy L. már augusztusban szabadult.   Egy biztosítási csalásokkal foglalkozó magánnyomozó szerint pokoli lehet minden pillanata.  Az alvilág minden lépését követi, remélik, hogy elvezeti őket a pénzhez. Az is biztos, hogy a pénzszállító céget biztosító társaság, amelyik végül kifizette az elrabolt összeget, nem tett le arról, hogy megtalálja az eldugott bankókat. Az ilyen cégek a legjobb nyomozócsapatokkal bírnak, igazi profik, legtöbbjük hosszú éveket töltött el a rendőrségnél, mielőtt a magánszférát választotta.