Aggasztó, de a szexrobotok elterjedése miatt eltűnhetnek a férfiak a párkapcsolatokból

/
/
5906 megtekintés

Egy felmérés szerint egyre több nő gondolja úgy, hogy ha már a férfiak lecserélnék őket egy szexrobotra, akkor ők sem lennének restek kipróbálni a droid élvezeteket.

Az összes média mindig arról ír, hogy a szexrobotok megjelenésével a nők helyett inkább a férfiak lesznek teljesen kivirulva. Főleg azért is, mert minden negyedik férfi látja úgy, hogy kipróbálna egy ilyen mesterséges intelligenciával felvértezett barátnőt, arról már nem is beszélve, hogy mennyien élnek magányosan, akik örülnének egy ilyen társaságnak. Nem beszél vissza, nem felesel, azt teszi, amit mi akarunk. Egy szóval tökéletes.

Dr. Cathy O’Neil, a Harvard Egyetem professzora azonban egészen másként látja a közelgő párkapcsolati apokalipszist. Szerinte nem csak a nők szerepe válna fölöslegessé egy párkapcsolatban, hanem a férfiaké is. Az egyébként is bonyolultabb természetű nők ugyanis előbb-utóbb megtapasztalják milyen érzés is az, ha teljesen elkápráztatják az érzékeiket, ezáltal hamarabb kötnek ki egy robothím karjaiban, mint egy hús-vér férfiéban.

Addig nincs gond, amíg valaki csak kíváncsiságból próbálná ki a forradalmi szerkezeteket, de ha a szexuális kielégüléstől elalélt nők egyre nagyobb számban tartanának ki a böfögő, fingó, valós férfiak mellett, ott már valóban eltűnhetnek az igazi férfiak a párkapcsolatokból.

 

A mesterséges intelligenciájú szexrobot jobb, mint egy igazi szerető?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!