Interjú közben orosz rulettezett egy riporternővel a kegyetlenségéről ismert bűnöző

/
/
1061 megtekintés

A férfi előbb a saját fejéhez tartva süti el a fegyverét, majd azt szó nélkül a riporternőre fogja.

Mark Brandon Read, ismertebb nevén Chopper, Ausztrália legveszélyesebb és legerőszakosabb bűnözője volt. 20 és 38 éves kora között egy évet töltött a rácsokon kívül, és amikor épp a szabadságát élvezhette, akkor is eltett valakit láb alól. Könyvében 19 alvilági figura likvidálását ismerte be, ám később cáfolta ezt a mennyiséget, és alig hetet tulajdonított magának.

Amíg bűnöző volt, leszúrták, lelőtték, szétverték a fejét egy kalapáccsal, el is gázolták, de volt, hogy egy cellatársát kérte meg, hogy vágja le a füleit..A beceneve is innen ered, amit vagy fogadásból vagy azért tett, hogy jobb helyre kerüljön, más rabok ne tehessenek benne kárt. Chopper 2013-ban hagyta el a földi létet, 58 évesen májrák vitte el. Bűnözői karrierje mellett önéletrajzi könyvet irt, majd olyan interjúket is adott, ahol nemes egyszerűséggel orosz rulettet játszik egy riporternővel. Persze a buliba a csinos nőt is bevonta.

Persze a videóban nem látszik, ahogyan töltényt helyez a tárba, valamint a riporternő sem mosolyogna vadalma módjára, ha ráfognának egy stukkert, így a videó valódisága megkérdőjelezhető.