Jeremy Clarkson megunta Ken Block csapatós videóit, ezért csinált egy Gymkhana paródiát

/
/
6969 megtekintés

A Subaruval csapatós Gymkhana átirat Farmkhana névre hallgat, és nem nehéz a címből kitalálni, hogy pontosan hol játszódik. Ken Block látványos Gymkhana videót nehéz ép ésszel felfogni, felülmúlni pedig azt hittük eddig, hogy képtelenség. Szerencsére a Top Gear egykori legendája, újságírója és egyben tesztere gondolt egy merészet, és belefogott a szinte lehetetlenbe, vagyis egy átiratba, […]

A Subaruval csapatós Gymkhana átirat Farmkhana névre hallgat, és nem nehéz a címből kitalálni, hogy pontosan hol játszódik.

Ken Block látványos Gymkhana videót nehéz ép ésszel felfogni, felülmúlni pedig azt hittük eddig, hogy képtelenség. Szerencsére a Top Gear egykori legendája, újságírója és egyben tesztere gondolt egy merészet, és belefogott a szinte lehetetlenbe, vagyis egy átiratba, amolyan paródiába. Tette mindezt nem egyedül, hanem annak a sorozatnak a készítőivel, akik a The Grand Tour sorozat epizódjait forgatják, és akik felkarolták az egykori Top Gear sorozat alkotóit. Jeremy Clarkson egy Subaru volánjánál csapatja, a kész művet pedig már meg is tekinthetjük.

Ahogy Ken Blocnak, úgy Jeremy Clarksonnak sem sikerült hiba nélkül kivitelezni a manővereket, ezért a készítők külön előzetest áldoztak a bakiknak is, amit legalább annyira érdemes megtekinteni, mint az összevágott készterméket.

Nem kicsit menő.

 

Ken Block ezúttal egy 1400 lóerős Mustanggal hasít a felhők fölött