Ruha nélküli edzés lehetőségével kecsegtet egy konditerem az újévben

/
/
3923 megtekintés

Szerintük sokkal jobb lesz a testtudat, felszabadultabbak leszünk és persze boldogsághormon is felszabadul a ruha nélküli edzésben.

Újévkor megtelnek a konditermek a notórius megesküdőkkel, akik egészségesebb életmódot fogadnak meg, hogy aztán pár hét elteltével már a konditerem környékére se járjanak. Persze van az a testedzés, ami akkor is kecsegtető, ha minden porcikánk tiltakozik az izomlázat kiváltó mozgástól. A New York-i Hanson Fintess valami hasonlót talált ki, amikor bevezette a ruha nélküli órákat, ahol teljesen pőrén, minden ruhadarabot megkímélve az izzadtságtól gyúrhatunk és mozoghatunk.

Antione James (@antione_james) által megosztott bejegyzés,

Az elvileg hírességeket is a soraiban tudó terem heti három edzést ígér a tagoknak, egyet-egyet a külön nemeknek, egyet pedig koedukált csoportokban. A terem és a módszer filozófiája egyszerű. Az ember jobban elfogadja majd önmagát, javul az én-, és testkép, hormonok szabadulnak fel, egy-két pimasz jelenetre is alkalom nyílik, plusz mosópor és ruha is kevesebbet fogy majd otthon.

7thcircle (@7thcirclephotography) által megosztott bejegyzés,

Persze aki sokkal szerényebben akarja kivitelezni az edzést, de mégis közel akarja magát érezni a ruha nélküli szabadsághoz, azoknak lehetősége lesz testszínű fehérneműben izzadni.

 

Nemes cél érdekében dobták le a ruhát a sportolók