A világ legszőrösebb nőjére végre rátalált a szerelem, sőt már férjhez is ment

/
/
1451 megtekintés

Ő a legszőrösebb nő a világon, és hosszas várakozás után végre rátalált a szerelem is.

Azon szinglik létét dobhatja fel nem kicsit a hír, akik már régen eltemették azt a vágyat, miszerint valamikor boldog párkapcsolatban élhetnek életük szerelmével. Supatra “Natty” Sasuphan ugyanis annak ellenére csattan ki a boldogságtól, hogy ő a világ legszőrösebb nője, de így is rátalált a szerelem.

A thaiföldi lány nevét évekkel ezelőtt ismerhette meg a világ, amikor azzal a nem kívánt jelzővel került be a Guiness Rekordok könyvébe, hogy a ő a világon a legszőrösebb nő. Supatra a vérfarkas szindrómaként emlegetett Ambras szindrómában szenved, ami valójában egy kromoszóma rendellenesség. Betegsége miatt több pengét fogyaszt el, mint egy komplett katonai barakk, ugyanis az arcát, fülét, hátát és végtagjait is vastag szőr borítja.

A Bangkokban élő lány élete nem mindig volt felhőtlen. Gyerekként ugyanis folyamatosan gúnyolták, Chewbaccának nevezték, amíg lett annyira érett, hogy a piszkálódásokhoz hozzászokott. Az undor végül örömmé formálódott, hiszen egyre inkább látta magát különlegesnek, mint szörnyetegnek.

Az orvosok próbáltak gyógymódot találni, eddig sikertelenül. Hogy ne kelljen borotválkoznia a lánynak, lézeres kezelést is bevetettek, de attól úgy feldagadt az arca, hogy rá sem lehetett ismerni. Azóta ugyanúgy borotválkozik, mint eddig, de már nem egyedül. Rátalált ugyanis a szerelem, amit közösségi oldalán jelentett be, ahogyan a házasságukat is.

 

Zokogva mesélt az iskolai megaláztatásokról a fiú, akit azóta a legnagyobb sztárok vettek oltalmuk alá