Ők csak csajozni akartak, de a pajzán nőkről kiderültek, hogy ügyesen programozott robotok

/
/
1260 megtekintés

A kínai randialkalmazással több milliárd forintot csaltak ki a gyanútlanul ismerkedni szándékozó férfiakból.

Annyi, de annyi átverés terjed a neten, amikről egy amatőr internetező azonnal elhiszi, hogy valós. Az ismerkedéssel is óvatosan kell bánni, hiszen sosem tudjuk ki van a vonal túlsó végén, látatlanba mindenki azt mond magáról, amit csak akar. Hasonló csalódásba futott bele több tízezer kiéhezett kínai férfi is, akik azt hitték hús-vér nőkkel folytatnak verbális pajzánkodást, aztán kiderült, hogy csak okosan programozott robotok írnak nekik sliccgomb repesztő üzeneteket.

A rendőrség valamikor tavaly augusztusban kezdett nyomozni egy csalás miatt, ahol olyan szögelős videóért szedtek pénzt a felhasználóktól, amelyek igazából nem is léteztek. A szálak végül egy vállalat komplett technikai alkalmazottaihoz vezettek, akik hamis női felhasználókat gyártottak, amelyek bókokat és üdvözlő üzeneteket küldtek a férfiaknak.

Persze a robotcsajok nem álltak meg ennyinél, ugyanis okos pénzlenyúlásra is beprogramozták őket. Ajándékokat, pénzköltést kértek a felajzott férfiaktól, akik többsége nem volt rest költekezni a beígért sunás képek reményében. A nyomozás során végül 21 céghez jutottak el, akik mobilalkalmazásait végül leállították, 600 gyanúsítottat letartóztattak. Hogy mennyire jól ment a biznisz, azt az elcsalt 154 millió dollár hűen tükrözi.

 

A kéjes sikolyokat is rögzítette az okosvibrit kezelő telefonos alkalmazás

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!