Szegény Vajna Tímeának nincs pénze új ruhákra

/
/
1899 megtekintés

Ezt nem mi találtuk ki, hanem ő maga írta ezt egy videója mellé.

Vasárnap rendezték meg a 75. Golden Globe gálát, ahol az ismert sztárok mellett Vajna Tímea is betipegett a vörös szőnyegen. Ciki vagy sem, idén bizony a gardróbban kellett keresgélnie, hiszen új modell helyett egy korábban már viselt ruhát szemelt ki magának. Ugyanazt a fehér pántos, fekete fodros szoknyás Diort húzta magára, amit láttunk rajta tavaly Cannes-ban.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Szegényt nem ezért sajnáljuk, hanem a kommentért, amit a videója mellé biggyesztett.

Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine le is hozta+ @mariahcarey is megdícsérte

Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte ?Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország! ❤️ köszönöm a meghívást @anikonavai #goldenglobes @timesupnow #timesup ?hair and makeup by @brianvalentine köszönöm a videót @lillasoria ?, amit elég nehéz volt megcsinálni abban az őrületben #redcarpet #blackgown #blackdress

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

– írta Instagram profilján Vajna Tímea. Az, hogy nem volt lehetősége, azon nem csak mi töprengtünk, hogy pontosan mit jelent, hanem egy hozzászóló is, amire Vajnáné ezzel az egysorossal válaszolt:

Nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki.

Szegény! Várjuk hát a felajánlásokat egy új ruhára.

 

Kezdjük el sajnálni Mádai Vivient, aki a hónap végére már kornyadozik, mert elfogy a pénz