Egy országot átutazott a netes kereskedő, hogy panaszkodó vevőjét elkalapálja

/
/
598 megtekintés

Lelkesen várta a vásárolt csomagját, de bedobozolt meglepi helyett a dühös eladó érkezett és kiosztott pár pofont.

A Taobao kínai webáruház egyik kereskedője annyira kiakadt egy panaszkodó vásárlójára, hogy nem csak telefonon hívta fel az elégedetlen vevőt, hanem fenyegető üzenetei végén elutazott a nőhöz. A vevő hölgy a lassú kiszolgálás és vásárolt termék meg nem érkezése miatt tett panaszt a Wang nevű kereskedő ellen, aki higgadt problémamegoldás helyett egy kiadós verést helyezett kilátásba.

A kereskedő gonosz tervet eszelt ki, csapdába csalta a rendelt ruháira váró nőt, ám a csomag helyett a férfi érkezett a nő megleckéztetésére. Zhang 860 kilométert utazott csak azért, hogy elkalapálja a nőt, amiről egy térfigyelő kamera felvételt is készített.

 

Xiao Li az eset után kórházba került, ám ott sem lehetett nyugta, hiszen Zhang újabb üzenetet küldött, amiben bevallotta, hogy az egészet előre eltervezte. Egész éjszaka vonatozott a majdnem 900 kilométerre található Suzhou városából, hogy a negatív kommenteket és a panasztételt megtorolja. A rendőrség még nyomoz az ügyben, arról még nincs jelentés, hogy rács mögé került a kereskedő, vagy még szabadlábon üzletelhet.