A miniszerelnök csemetéje részegen fecsegte ki apja 20 milliárd dolláros gázüzletét

/
/
599 megtekintés

Tette mindezt egy sztriptízbárban, miután a haverjaival elfogyasztottak fejenként minimum egy hölgyet.

Nagy felháborodást keltett Izrael miniszerelnökének, Benjámin Netanjahu fiának évekkel ezelőtti nyilatkozata, amiben apja 20 milliárdos gázüzletével kérkedik. A 2015-ben készült hangfelvételeket egy helyi televízió híradója mutatta be, amelyben Jaír Netanjahu arról beszél Ori Majmonnal, hogy apuci mekkora bizniszt hozott össze a fiú oligarcha apjának, az iparmágnás Kobi Majmonnak.

Már maga a nyilatkozat is kiverte a biztosítékot, a helyszín és a további beszélgetés már csak hab volt a tortán. Netanjahu fia ugyanis kapatos állapotban, egy kiadós sztriptízbáros mulatozás után vágta a haverja fejéhez, hogy a milliárdos biznisz ellenére elég soványul kérte számára a köröket.

Apám most intézett el neked neked húszmilliárd dollárt, te pedig nem tudsz nekem négyszáz sékellel kedveskedni?

 

Az átmulatott éjszaka persze az adófizetők pénzén történt, ugyanis a kormányfő és az iparmágnás fiát, valamint egy harmadik személyt az állam által biztosított autó furikázta, szintén egy állami pénzből fizetett testőr kíséretében.

A híradót nézők agyában akkor pattant el végleg egy ér, amikor a fiúk elmondják mennyi pénzt tapsoltak el aznap este. Az iparmágnás fiúcska negyedmilliót tapsolt el hajnalig, bár abban egy prosti is benne volt, amit a miniszterelnök fiának ajánlott fel nagylelkűen. Cserébe Jaír Netanjahu jól hallhatóan felajánlja volt barátnője szolgáltatásait a haveroknak, mindenféle adósság természetben való kompenzálásaként. Igazán kedves, az eset utáni sajnálkozása még inkább.