Egy vásárló visszavitte a lebontott karácsonyfát az üzletbe, hogy visszakérje az árát

/
/
3308 megtekintés

Persze mielőtt visszavitte, meghitten elkarácsonyoztak vele és mellette, feldíszítették, lebontották, majd vízkereszt után visszakövetelték az árát.

Egy kaliforniai nő olyan pofátlan indokkal állított be a Los Angeles-i Costco üzletlánc munkatársaihoz, hogyha arról nem készült volna fotó és feljegyzés, talán senki el nem hiszi. Az eladókon túl vevők is szem- és fültanúi voltak az esetnek, akik a hallottakon csak tátották a szájukat. A hölgy ugyanis visszavitte a boltba a lebontott karácsonyfáját és visszakövetelte annak vételérét azzal a magyarázattal, hogy a fája elszáradt.

Miután a dolgozók levegőhöz jutottak a meglepődöttségtől, szóban azért megszégyenítették a reklamáló vevőt, akit csöppet sem hatott meg a verbális lelki fröccs. A rövid monológ után is tartotta a markát, majd végül visszakapta a fáért fizetett vételárat. A Costco üzletláncról nem kevés olyan hihetetlen sztorik keringenek a neten, amik a cég engedékenységéről árulkodnak, amiket persze kellően ki is használnak a képükön a bőrt nélkülöző vevők.

Beszámolók szerint nem ritka, amikor a karácsony elmúltával a vásárlók visszaviszik a díszeket, a jóidő elmúltával pedig a nyári és kerti felszereléseket, grill kiegészítőket. Az sem ritka, hogy a megunt és elhasznált gyerekjátékokat váltják vissza pénzre jól kifundált, mondvacsinált indokokkal.

 

 

Jót nevettek a nagyin, aki karácsonyfa dísznek nézte a hálószobai pajzánságot