Használt bugyikért ostromolják a férfiak Bódi Sylvi-t

/
/
5478 megtekintés

Bódi Sylvi, amikor megnyitotta gardróbvásáros Facebook-oldalát, egy percig se gondolta volna, hogy a ruháiért férfiak kezdik el ostromolni.

Bevett szokás lett, hogy a celebek gardróbvásárt tartanak, ami igazából arról szól, hogy eladják a megunt, használt ruháikat. Ezzel mindenki jól jár, hisz ezek márkás, szinte új ruhadarabok, amit így a vásárló sokkal olcsóbban tud megvenni. Ezúttal Bódi Sylvi döntött úgy, hogy áttúrja a gardróbot és a felesleges dolgokat értékesíti, csakhogy arra nem számított, hogy elsősorban férfiak fogják megkeresni. Gondolhatjátok, hogy nem az asszonynak akarnak valami menő rucit venni, hanem bugyikat akarnak, méghozzá használtat. Sylvi erre a megkeresésre facebook oldalon reagált:

„Bugyi börze… Amióta elindítottam a facebookos gardróbvásár oldalamat, azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hagyj ne mondjam milyen bugyijaimra szeretnének licitálni… A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek…mára már megszoktam. A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról.

Szóval holnap este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogó albumát!Valószínü csalódást fogok okozni egyeseknek, de a bugyik nagy része vadonatúj lesz. Persze én továbbra is abban bízok, hogy hölgyek lesznek az új tulajdonosai a fehérnemüknek. Mondjuk lesz egy nagyon extra darab… Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni!”