Valaki gyalázó nótákkal hergeli a rendőrséget a saját rádiójukon

/
/
586 megtekintés

Valakinek az a kedvenc elfoglaltsága, hogy a rendőrségi rádión nyomatja a F*ck Tha police című nótát.

Az új-zélandi Dunedin város rendőrei már nagyon unhatnak egy zsarukat gyalázó nótát, hiszen mostanság elég gyakran hallják azt a rendőrségi rádiók frekvenciáján. Az NWA elnevezésű rapcsapat kékruhásokat pocskondiázó himnuszát, a F*ck Tha police című számot ismeretlenek a rendőrségi adóvevőkön játszanak le.

A nóta nem csak azért idegesítő, mert arról szól, hogy kapja be minden zsernyák, hanem azért is, mert mindig pont akkor harsan fel a rádión, amikor fontos ügyekhez vezényelnék őket. A rádiók zavarása veszélyezteti a közbiztonságot, ugyanis legutóbb pont akkor játszották le a rendőri brutalitás és a bőrszín alapú megkülönböztetés ellen tiltakozó számot, amikor egy fegyvereshez riasztották a rendőrséget, és azok épp a kivonulást vezényelték.

Mivel az elkövető így emberek életét veszélyezteti a rádiók megzavarásával, akár egy év börtönbüntetést is kaphat, ha horogra akad. A rendőrség egyébként biztos abban, hogy nem egy lopott rádióról nyomatják a muzsikát, hiszen az hiánytalanul megvan, úgyhogy tovább nyomoznak az elkövető(k) kiléte után.

 

Válaszok helyett hangosakat fingott a rendőrségi kihallgatáson, amit félbe kellett szakítani

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!