Elvált a feleségétől, aki évente csak egyszer fürdött

/
/
3747 megtekintés

Ekkor is órákig tartott, mire lemosta magáról a dzsuvát, ami rendszeresen eldugította a lefolyót.

Egy tajvani férfi azzal az indokkal adta be a válókeresetet felesége ellen, hogy az pszichológia hadviselésként évente csak egyszer hajlandó lefürödni. A fürdés mellett a fokrémmel és a samponnal is spórolt, ezért annyi koszt mosott le magáról az évi egy alkalommal, hogy attól rendszeresen eldugult a lefolyó.

A Lin nevű nő már a megismerkedésükkor sem volt a tisztaság példaképe, bár akkor még heti egyszer látta víz a testét. Lagzi után azonban egyre jobban spórolt, egyre ritkábban állt a zuhany alá, végül már az évi egy alkalom volt a megszokott. Emiatt a hancúrozások is elmaradtak, és a 10 év házasság alatt gyerekük sem született soha.

A durván retkesség mellett az is probléma volt, hogy az asszony a munkát is kerülte, és valahogyan rávette a férfit is, hogy mondjon fel a munkahelyén. A nő beteg apját ápolták otthon mindketten, pénzük pedig a nő anyjának szerény apanázsából állt, amiből nem feltétlenül dúskáltak a jóban, éppen ellenkezőleg.

A férfi végül 2015-ben kapott észhez, elhagyta az asszonyt, elköltözött egy másik városba, ahol munkát vállalt és új életet kezdett. Alig egy hónapja dolgozott, amikor a nő megjelent a munkahelyén és kiverte a hisztit, hogy a férfi költözzön haza. A férfi válaszul beadta a válópert, a bíróság pedig megalapozottnak vélte a válás okait, és engedélyezte a házasság megszakítását.