Szelfi buktatta le a gyilkos tinédzsert

/
/
14065 megtekintés

Egy közös szelfivel buktatta le magát az a 21 éves gyilkos, aki 18 éves barátnőjével végzett. A képen ugyanis a gyilkos fegyver is feltűnik.

A képet ráadásul az egyik közösségi oldalra is felrakta. Az eset még 2015-ben történt a kanadai Saskatoon városában. A két fiatal lány, Cheyenne Rose Antoine (21) és Brittney Gargol (18) szinte elválaszthatatlan barátnők voltak. Míg egy napon Gargol-t megfojtották egy hulladéklerakónál. A rendőrség Antoine övét találta meg a lány holtteste mellett. Az öve mellett a lányt az a közös szelfijük buktatta le, amin mindketten láthatók és pár órával a gyilkosság előtt készült.A képen ugyanis kettejük mellett az öv is feltűnik, ami a gyilkos fegyver lett és Antoine viseli. 

Cheyenne Antoine (balra), Brittney Gargol (jobbra) és a gyilkos öv

A kihallgatása után a rendőrség letartóztatta Antoine-t, mivel vallomása nem volt igazolható. A lány azt mondta, hogy egy házibuliban voltak a gyilkosság napján, ahonnan bulizni indultak. Gargol egy férfival távozott, miközben ő a nagybácsikájával találkozott. Antoine másnap még egy kommentet is írt barátnője személyes facebook oldalára. “Merre vagy? Nem jelentkeztél? Remélem épségben hazaértél tegnap!”. Egyszer talán a lelkiismeretére hallgatva bevallotta az egyik barátjának, mit tett. Azt mondta, nagyon részegek voltak és füveztek. Nagyon összevesztek, ez vezetett a végzetes tetthez.