Abból keres jó pénzt egy nő, hogy véleményezi a neki elküldött farkakat

/
/
4345 megtekintés

Jó pénzért a te farkadról is megmondja a tutit, ha kell, akkor maszturbálós videóban mondja el a véleményét. 

A férfiak számára a mellméret után a legfontosabb dolog az életben az, hogy vajon a nők elég nagynak és szépnek találják-e a farkukat. Folyamatos visszajelzésre vágynak, amit egyesek megkapnak a párkapcsolatukban, mások annyira szégyellősek, hogy név nélkül véleményeztetik azt a neten. Igen, már erre is van szolgáltatás, de miért is ne lenne, ha kereslet is létezik az ilyesmire. Volt, aki ki is használta a dolgot, tarifákat szabott meg, mint egy jó hajvágó szalon a frizurákra.

Eevie Bellini a Redditen hirdeti szolgáltatásait, és bárki elküldheti neki a farkáról készült képeket véleményeztetésre. A kolbiőr megmondja a tutit a golyókról, a fityma ráncosságáról, a makk vérbőségéről, de akár a húgycső elhelyezkedéséről is. A nők ugyanis a külsőségek után szívesen veszik szemügyre a férfiak hímtagját, és minden bizonnyal külön szempontok szerint mustrálgatják, mint mi a lányok kagylóit. Hogy egyetlen férfi se magasztalja magát az egekig, a farokminősítő megmondja a tutit és az igazat az ezredesről.

Hatezerért szimpla véleményt ír, de a duplájáért már meztelen videóban sorolja fel a tényeket a farok tulajának. Azt is meg kell fizetni, ha valaki olyan véleményezést kér, amiben a lány maszturbál, miközben az ő dákójáról beszél.

Az egyszer biztos, hogy remek szakma ez, de ha egyszer hanyatlani kezd a biznisz, vajon mit fog írni az önéletrajzába a tapasztalatok és az eddigi munkahelyek rovatba?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!