5000 ember mondta el, hogy melyek a legkiábrándítóbb dolgok a hálószobában

/
/
9482 megtekintés

Több ezer heteró mondott véleményt arról, hogy melyek a legkiábrándítóbb dolgok férfi és nő szemszögéből az ágyban.

5000 embert kérdezett meg egy ausztrál cég arról, hogy melyek azok a hibák, amik csalódást kelthetnek a hálószobában. Persze tudjuk, hogyha két ember odáig és vissza van egymásért, akkor lényegében semmi nem számít, de ha még nem szállt le a rózsaszín köd, bizony vannak dolgok, amik kiábrándítóak lehetnek egyik vagy másik szemszögből. A válaszok alapján a leggyakoribbakat emelték ki, úgyhogy ha nem akarsz lebőgni, lehetőleg kerüld őket messziről.

A nők ettől a négy dologtól borulnak ki leggyakrabban, vagyis ezek a dolgok taszítják őket:

A fura és kellemetlen hangoktól elvileg a falra másznak a csajok. Oké, ha az ember felnyög és sóhajt, és a rányi fülébe szuszog, de lehetőleg ne fába szorult féregként vinnyogj, és ne is krúgass, mint egy násztáncot járó darumadár. Ha idegesítő hangokat hallatsz, szokj le róla, különben a csajod fog rólad.

A túl kicsi ceruza nem főnyeremény egy tartós párkapcsolatra. Persze pufogtathatják a közhelyeket a kicsi de játékos dumával, de lássuk be, a csajoknak bizony fontos a méretes kékeres.

A túl korai magömlés is felejtőssé teszi az együttléteket. Ha már a lány közelségétől is kimeszeled a boxer belsejét, kezdj el tantrázni, gyakorolni, valahogy érd el a kúrmester legfelső szintjét, mert a 3 másodperces élvezettől nem fog egyetlen nőszemély sem hanyatt esni.

Ha gyakran változtatja valaki a pozitúrákat, az sem feltétlenül nyerő. Ha a fejedben van a komplett kámaszutra, és pont az első alkalommal döntesz úgy, hogy bemutatod a párodnak az összeset, az nem feltétlenül a legkifizetődőbb ötlet hosszú távon. Szeretnek hegeszteni, de azért ne két döfés után pörgesd tovább egy másik állásba, mint a szerencsekereket.

Hogy mitől mennek falnak a férfiak? Lapozz, és megtudod!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!