Bizarr dolgokat halásztak ki tavaly az emberek micsodáiból

/
/
3745 megtekintés

Nem véletlenül létezik az orvosi titoktartás, ám ezek a bizarr esetek mégis kiszivárogtak valahogy, szerencsére. 

A felnőttfilmek nem csak javíthatnak az együttléteken, hanem ronthatnak is. A bizarrabb verzióktól olyan tévútra vihető a fantáziálásokból is eredő kíváncsiság, hogy olyan extremitásra képesek egyesek, amiken legutóbb az Amerikai pite című mozifilmen röhögtünk. A kellő körültekintéssel végzett önkielégítések során olyan dolgokat képesek magukba dugni az emberek, amitől a sokat látott orvosi gárda is megrökönyödik. Nem véletlenül van orvosi titoktartás, hiszen senki nem örülne, ha bárki is kikotyogná mi mindent kotorásztak ki a makkjából. Persze a férfiak mellett a nők is kutya dolgokra képesek, és az Egyesült Államok fogyasztói termékbiztonsági bizottságának hála a bizarr eseteket nyilvánosságra is hozták.

Bármilyen ciki is orvoshoz fordulni egy húgycsőbe dugott elemmel, muszáj, ha nem szeretnénk komplikációt. Persze ez csak egyetlen eset a sokból, és egyetlen használati tárgy a kényes helyekbe dugott sztorikból.

Tavaly például elég fura dolgokat halásztak ki a nőkből, amit felsorolni is mulatságos. Volt a listán szivacs, dezodoros kupak, kerékpár lámpa, varázspálca, formázott agyag, nyalóka, telefon és pénz egyszerre, törölköző, labda, fölhallgató és szappan is.

A férfiak sem tétlenkedtek, mert belőlük ceruzaelemet, papírcsipeszt, valamilyen testápoló kupakját, koax kábelt, műanyag kanalat, csavar darabot és dominót kellett elővarázsolni.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!