Ismerd meg a hullát, aki a cigisdobozokon virít, és aműgy nem dohányzik

/
/
2672 megtekintés

A cigisdobozokon hullazsákban fekvő férfi amúgy él és virul.

Tom Fraine a különös fotózásával úgy volt, mint a legtöbb fiatal. Kellett neki a pénz, így amikor 2012-ben felkérték egy cigisdobozos fotózásra, igent mondott. 300 euróért ugyan bizarr sorozat készült róla, ám miután kicsengették érte a fizetséget, el is felejtette az egészet.

A fotózáson meztelenül kellett feküdnie az ágyon, miközben olyan pózokban kattintgatták a fényképezőgépet, hogy közben a hetykén és zavarón álló heréit kellett folyamatosan igazgatnia. De volt egy használaton kívüli kórházban is, ahol hullaként pózolt, zsákba is tették, sőt az arcát is kipingálták, hogy teljesen hiteles halott legyen.

4 év múlva aztán rátalált egy haverja, Tom pedig rájött, az összes EU tagországban ott virít az arca a bagókon. Híres ugyan nem lett, de a dobozokon szereplő képeivel számtalan installációt elkövettek. A legdurvább talán az a sztori, hogy anyuka nem csinál mást a neki feltett kérdésre, amikor a gyerekeiről kérdezik, hogy rámutat a cigisdobozra, mondván, ez az ő fia.

Visszatekintve már nem feltétlenül vállalná el a fotózást, de már mindegy. Egyedül azt reméli, sokaknak segített a leszokásban, ha már ő egyetlen slukkor sem szívott be soha.