Az ilyen férfiak vonzzák a csajokat, mint méhet a méz – Te ilyen vagy?

/
/
55366 megtekintés

A tudósok elméletüket a gyakorlatban is beigazolódni látták.

A nők sokkal vonzóbbnak találják a férfiakat, ha megtudják róluk, hogy mások is vágynak rájuk, derült ki egy új kutatásból. A St. Andrews, a Durham és az Exeter egyetemek közös tudományos írásából azt tudhatjuk meg, hogy egy férfi sokkal izgalmasabbnak tűnik egy nő szemében, ha másokat is érdekel. Ilyenkor egy nő ugyanis kedvesebbnek, hűségesebbnek és jobb apának látja az illetőt.

Ezt gyakorlatban is beigazolódni látták. Lényege, hogy egy személyt jövőbeni romantikus partnerünkként tudjuk elképzelni pusztán attól, hogy van párkapcsolati tapasztalata. A kísérlet során a nőknek férfiakról készült kép-részleteket kellett pontozniuk, majd újra pontokat adniuk rájuk az alapján, amilyen szociális információkat kaptak róluk.

Érdekes módon a második pontozás teljesen különbözött az elsőtől, ugyanis amint megtudták, más nők mit gondolnak az adott férfiról, olyan irányba változott az ő véleményük is.

Úgy tűnik, a nők másolják más nők férfi-preferenciáit, mivel az emberek általánosságban is befolyásolhatók mások véleménye által – mondta a kutatás vezetője, Dr. Kate Cross.

Ez a tulajdonság azonban nemcsak az emberekre jellemző, hanem az állatvilágban is megtalálható: ha egy hím kapcsolatba kerül egy nősténnyel, az a többi nőstény számára azt jelenti, megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik az örökítéshez. A kutatást egyébként alátámasztja az Oklahoma State Egyetem korábbi tanulmánya is, mely szerint az egyedülálló nők kilencven százalékát érdekelte olyan férfi, akiről tudták, hogy foglalt, míg csak 59 százalékuk akarta őt, miután megtudták, hogy szingli.

Ezek szerint nem véletlenül találnak könnyedén szeretőt a nős férfiak. Jól van ez így?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!