Leverte a víz a vőlegényt, amikor először meglátta leendő feleségét az oltárnál

/
/
8977 megtekintés

A vakházasságos realitynek pont ez a lényege, de az igen helyett a basszameg volt a vőlegény első szava, amikor meglátta az arát.

Az eredetileg Dániából indult valóságshow lényege, hogy szingliket toboroznak egy előválogató után a műsorba, ahol az egész hajcihő végén végül egybekelhetnek. A háttérben pszichológusok és párkapcsolati szakértők hallgatják meg az egyedülálló jelentkezőket, akik számára különféle tesztek kitöltése és beszélgetések után választanak párt. Korrekt, az mér kevésbé, hogy a boldog vőlegény az oltárnál látja meg először menyasszonyát, akivel egyetlen találkozás nélkül kell egybekelnie, felmarkolni a nyereményt, és élni boldogan.

Az ausztrál realityben egészen kacagtató grimaszoknak lehettek szemtanúi azok, akik látták Jo és Sean mennyegzőjét. A férfi az első igen helyett, csak egy basszameget tudott kinyögni, amit később azzal magyarázott, hogy korábbi szakítása jutott eszébe, ami hirtelen jött, nagyon megviselte, és az oltárnál valamiért felböffent benne. Ahha, persze.

A műsor könnyítése annyi, hogy házasság után hetekkel később elválhatnak egymástól a párok, ha úgy érzik, mégsem a másik fél a legideálisabb választott.