Évente száz ember hal bele abba, hogy magához nyúl

/
/
24271 megtekintés

Persze ez lehet több is, ki tudja hány rokon és hozzátartozó tünteti el a fürge ujjakra utaló nyomokat.

A The Local német kiadása nem mindennapi infóval látta el a minap az olvasókat. Azt írják, hogy Németországban évente majdnem 100 ember hal meg abban, hogy túl nagy beleéléssel csapják ki a gyíkot vagy simogatják a kagylót. Igazából nem az élvezetbe halnak bele, hanem abba, hogy a fürge ujjak közben fojtogatják magukat, ugyanis az oxigénmegvonásos módszerrel próbálják növelni az élményt.

Pontos számot azért nem lehet tudni a csárázás közben meghalt személyek számáról, mert sok hozzátartozó vagy nem jelenti az esetet, vagy annyira szégyellik a dolgot, hogy el is tüntetik a holttestek környékéről az onanizálásra utaló nyomokat.

Az egyik anyuka példája is ezt bizonyítja, aki úgy bukkant fia élettelen testére, hogy a fiú bimbóira karácsonyfaizzók voltak rácsíptetve, ezáltal elektromossággal növelte a kéjes érzést. A nő még a mentősök előtt eltüntetett minden kínos bizonyítékot, ami csak azután vallott be, amikor megállapították, hogy égésnyomok vannak a testén.

Az esetek nagy százalékában főleg férfiak esnek áldozatul a zsebhokinak, mert ők nem óvatoskodnak, és jobban alábecsülik az effajta módszerek veszélyességét. Nem egy bizarr esetet is megemlítenek, amelyek között szerepel olyan férfi, akinek nyakára, és az egész testére láncok voltak tekeredve, de volt olyan is, akiért sokkal érdekesebb helyzetben érkezett a kaszás. Egy hamburgi férfi szeletelt sajttal kente be a testét, harisnyát, esőkabátot és búvárruhát húzott a testére, zacskót a fejére, majd odakucorodott egy radiátor mellé.

Szóval srácok, csak óvatosan a királykobrával!