A feleség észre sem vette, ahogy a részeg férje kizuhan az autóból

/
/
375 megtekintés

A férfi kinyitotta a kocsi ajtaját, elterült az úttesten, a feleség pedig mit sem sejtve hajtott tovább. A kínai sajtó nemrég számolt be egy januárban történt bizarr esetről, ahol egy feleség úgy hagyta el ittas férjét a kocsiból, hogy az egészből észre sem vett semmit. A fura sztori Suzhou városában történt, amiről szerencsénkre egy térfigyelő […]

A férfi kinyitotta a kocsi ajtaját, elterült az úttesten, a feleség pedig mit sem sejtve hajtott tovább.

A kínai sajtó nemrég számolt be egy januárban történt bizarr esetről, ahol egy feleség úgy hagyta el ittas férjét a kocsiból, hogy az egészből észre sem vett semmit. A fura sztori Suzhou városában történt, amiről szerencsénkre egy térfigyelő kamera felvételt is készített.

A házaspár egy buliból tartott hazafelé, amikor a hátsó ülésen fetrengő férfi kinyitotta az autó ajtaját és addig szerencsétlenkedett, amíg ki nem esett a mozgó járműből. A férfi rögtön elterült az aszfalton, és ahogy azt az ember várná, a feleség lefékez az autóval. Aztán kiderül, hogy csak egy gyalogos miatt lassít, de röviddel ezután tovább is hajt. A feleség percekkel később vette észre, hogy kába férje nincs az autóban, akiért csak ezután fordult vissza, hogy megkeresse.

Elvileg a férj csak böffenteni akart egyet, de annyira nem volt képben, hogy azzal a lendülettel ki is esett az autóból.