Mit művelhetett a kínai férfi, akinek egy csillagkulcsba szorult a cerkája?

/
/
2859 megtekintés

Fogorvosok szabadították ki egy kínai férfi férfiasságát, miután pénisze beleszorult egy csillagkulcsba – jelentette a helyi sajtó.

Vajon mi zajlott le a fejében? Épp elnyalta az anyát a 14-es kulcs, és gondolta levezeti a stresszt, beletolja a pélót, hátha ezzel kiengedi a fáradt gőzt? A 37 éves férfi – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – június 2-án ment be egy kórházba Linhai városában. Akkor már 15 órája volt a szerszám foglya a pénisze, ami megduzzadt, és kezdett belilulni.

Az orvosok nem fértek hozzá, műtéttel rémisztgettek, majd jöttek a tűzoltók, de ők csak a becses testrésszel együtt tudták volna levágni a szerszámot. Megmentő angyalként végül két fogorvos érkezett, apró kis fúróikkal le tudták vágni a csillagkulcsot, könnyítve ezzel a férfi szorult helyzetén. Az esetről szóló beszámolók azt nem közölték, hogy a férfi pénisze milyen sérüléseket szenvedett. És azt sem, hogy férfiasság hogyan szorulhatott bele a szerszámba, bár azt megemlítették, hogy agglegény – írta a 24.hu