Azért fizetnek jó pénzt a fiatal párnak, hogy kufircolják végig Ausztrália luxushoteleit

/
/
6460 megtekintés

A nem mindennapi élményekről részletes útikalauzt kell írniuk.

A 23 éves Jessica D’Argent és a 26 éves Justin Engelke olyan pályázatot nyert meg, amiről sokan csak álmodnak. Utazniuk kell, kipróbálni Ausztrália luxusszállodáit, sokat kufircolni, majd élményeikről részletesen beszámolni egy utazási blognak. Nem sokan büszkélkedhetnek ilyen álom állással, hiszen mindössze tíz hasonló párról beszélünk, akiket egy óvszergyártó cég bízott meg a különös útikalauz elkészítésével.

A Places of Intimacy célja, hogy olyan aspektusból keltse fel a szállodák iránt érdeklődők figyelmét, ahol nem természetfotókkal, magával a környezettel próbálják elkápráztatni a nagyérdeműt, hanem részletes, erotikus beszámolókkal. Az intim élményeket ugyanis hogyan másként is lehetne felajánlani a kikapcsolódásra és dögönyözni vágyó pároknak, mint testközeli élményekkel amolyan Szürke ötven árnyalata stílusban.

A szerencsés pár egyébként Instagram fiókjukkal regisztrált, kitöltött egy kérdőívet, majd egy Skype interjún keresztül meg is felelt a minden értelemben kielégítő melóhoz. A különféle helyszíneken végighancúrozott pillanataik mellett azért a hotelek milyenségéről is írtak pár sort, és mint mondják, eddig őrületes két heten vannak túl.