Ezt gon­dol­ják a mé­re­te­ik­ről a nagymellű nők

/
/
18194 megtekintés

A férfiak több­sége imádja a nagy keb­le­ket, már a lát­vá­nyuk is el­bű­völi őket. De mit gon­dol­nak erről maguk a dús mel­lel meg­ál­dott nők?

A mellről a legtöbben azt állítják, minél nagyobb, annál jobb. Sok nő büszke arra, ha D kosaras melltartót hordhat, ugyanis annál a méretnél már mindenki felkapja a fejét. Azonban nem minden nagymellű nő elégedett a méreteivel. Mert ugyebár azt a két hatalmas kannát bizony hordani is kell.

“Még mindig nem hiszem el, hogy F kosaras melltartót kell hordanom…. Már 14 éves koromban a C-be is épphogy belefértem!”

“Lehet, hogy valami baj van velem, de azt érzem, hogy még mindig nő a mellem… Már ruhát is alig találok magamra, nemhogy melltartót!”

“Viccet félretéve: mindenki ledöbben, ha megtudják a méretemet… J-kosár, amihez csak nagy nehezen lehet hozzájutni. Nem egyszerű a melltartó vásárlás, az tuti, de ha megtaláltam a megfelelőt, akkor csak úgy ragyogok benne…”

“Mindig is kisebb mellekre vágytam, mint egy C-kosár. Nemcsak a hátfájás miatt, hanem azért is, mert C méretig mindig nagyon szép fehérneműket gyártanak. Talán még D-ben is lehet találni. De onnantól felfelé már csak arról szól, miként takarja el az ember minél hatékonyabban azt, amije van…”

“A B-kosaras méretű barátnőm beszólt, hogy miért hordok melltartót, hiszen ő annyira utálja. Hát nekem a legjobb barátom ez a holmi, főleg, hogy nagyobbat hordok. Látszik, hogy el sem tudja képzelni, milyen lehet óriás cicikkel élni…”

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!