Megfőzte és megette főnöke szerszámát, mert az tartozott neki pénzzel

/
/
5242 megtekintés

Befűszerezte, megfőzte, majd úgy ette meg főnöke kolbászát, mint egy debreceni párost.

Egy gazdag indonéz férfi három éven keresztül nem fizetett egy árva petákot sem a kertészének, aki megunta a folyamatos ígérgetést, és személyesen látogatott el egyik este a pénzes pálmaolaj-ültetvényes főnökéhez. Az 54 éves Terusman egy machetével érkezett M Dasrullah házához, ahol előbb halálra vagdosta főnökét, majd lenyisszantotta annak kolbászát. Miután végzett, a holttestet egy folyópartra vitte, ahol 16 éves fia segítségével temették el.

Az eset után apa és fia két különböző helyre menekült, hogy nehezebben lehessen őket elkapni. Miután valaki rábukkant a pálmalevekkel letakart holttestre (mert ugye apa és fia számára ennyi volt a holttest eltemetése), az elkövetőket is hamarosan rendőrkézre kerítették. Bilincsben vallotta be apuka, hogy azért vágta le a férfi becses szervét, hogy azt megfőzve, megfűszerezve belakmározza, mert így a szelleme nem fogja őt kísérteni.

A 350 ezer forintos tartozásért elkövetett emberölésért apukát ki is végezhetik, míg fia kora miatt enyhébb büntetéssel úszhatja meg.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!