Ismerd meg a férfit, aki dupla kolbásszal született, és már több, mint ezer meneten van túl

/
/
990 megtekintés

Mindkét kolbi működik, amelyek mérete majdnem vetekszik egy favonalzóéval.

A diphallia elég ritka születési rendellenesség, ami dupla dákót jelent. Nagyon kevés férfi él a világon, akik kétfarkúnak vállhatják magukat, ugyanis egy az ötmillióhoz az esély, hogy valaki ilyesmivel szülessen. Nyilván közülük sem mindenki beszél erről, de egyikük még redditen is külön kérdezz-feleleket szentelt másságának.

Eredeti nevét nem árulta el, de a Dupladákó néven futó férfi már saját könyvet is kiadott, amiben tapasztalatait osztja meg a kíváncsi olvasókkal. A dupla-csövű címmel ellátott iromány hamar sikeres lett, bár sokan kételkednek annak valódiságán.

A még húszas évei végén járó fickó nem csak két kolbászt hordoz a nadrágban, de azok mindegyike 25 centis, ráadásként mindkettő olyan keményen működik, mint a fagyott kutya lába. Mint mondja, sosem volt velük problémája, ám gyerekként elég furcsa volt elfogadnia, hogy ő más, mint a nagy átlag. A szülei mindig óvták a többi lurkótól, és ő sosem értette, hogy miért. Ma már elfogadja szülei akkori döntését, hogy csak szerették volna megóvni a pletykáktól, a kiközösítéstől, bármilyen röhej tárgyától. Apja mindig azt sulykolta belé, hogy mindig ugyanaz az ember marad, bármit is mondjanak róla, és ő ugyanúgy fogja szeretni, ahogyan eddig is. Középiskolában az egyiket le akarta vágatni, de aztán letett a merész és fájó ötletről.

Emberünk egyébként mindkét kapura játszik, férfi és női kapcsolatai is vannak, és már több, mint ezer ágyjeleneten van túl. Aktuális partnerei változóan reagálnak az ikerkolbászra. Vannak, akik megértik, míg másoknak idő kell, hogy feldolgozzák a látottakat, de volt már példa fejvesztve menekülő randipartnerről is.

Az egyetlen gond a két skulóban, hogy állandóan üríteni kell, mivel a prosztatáját két dákónyi idegsejt stumulálja, emiatt a termékeny “ebihalak” is sokkal nagyobb számban termelődnek. A piszoár előtt nem elég az egyiket előkapnia, hacsak a másikkal nem akarja összehugyozni a nadrágot. Mivel mindkét szerszám bevethető, vagy csak az egyiket, vagy mindkettőt használja az ágyban, attól függően, hogy testileg mennyire befogadó az aktuális barát és barátnő.

Az alsónadrág felejtős, hiszen nem feltétlenül fér el a két dudás egy csárdában. Ha lehetséges, elmarad a fehérnemű, a helyen pedig nem vesznek össze. Az egyik dorong a bal, a másik a jobb oldalon figyeli a cipőt, így a gatya mindkét szárába jut a jóból.