Kínában felszámolták a temetési sztriptízt

/
/
1603 megtekintés

Pekingben úgy gondolják, nincs rendben, ha a kevésbé fejlett vidéki térségekben ilyesmikre költik a pénzüket az emberek.

Sok mindent láttunk már, de a mostani cikken még mi is ledobtuk a láncot. A temetés sajnos az élet velejárója és mindenkinek volt már benne része az élete során. Nem egy vidám esemény, de Kínában ezt teljesen másképp gondolják. Az ottani kulturális meggyőződés szerint, ha sok ember gyűlik össze az elhunyt temetésén, azzal egyrészt a halott iránti tiszteletet fejezik ki, másrészt a jelen lévőket nagyobb eséllyel éri jószerencse. Ezért mindent el is követnek. Jelentősen fellendítette a temetéseken való részvételt a vidéki településeken az, hogy azokon nemegyszer sztriptíz előadások szórakoztatták a gyászolókat, illetve az egybegyűlteket.

Némiképp hiányos információk állnak rendelkezésre arról, mikortól datálható az utóbbi években mind nagyobb figyelmet kapó jelenség. A legvalószínűbb, hogy eredete az 1980-as évekre, Tajvanra nyúlik vissza, ahol – állítólag – alvilági figurák kedvelt szórakozásává váltak ezek az attrakciók. Kínában elsőször 2006-ban kapott nagyobb figyelmet a jelenség. Ekkor a hatóságok letartóztattak hat táncost egy handani temetésen előadás után. Azonban most négy tartomány – Henan, Anhui, Jiangsu, Hebei – 19 településén indítottak kampányt azért, hogy a vulgárisnak minősített előadások megrendelésétől elvegyék az állampolgárok kedvét.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!