Bepipult magyar buszsofőr zavarta le a gyereket, de neki volt igaza?

/
/
3509 megtekintés

Valószínűleg gond volt a diákigazolvánnyal, így már egész jegyet sem akart adni a buszsofőr, aki végül lekergette a kölyköt a buszról.

A vélemények nagy szórást mutatnak. Van aki szerint a sofőr volt agresszív állat, mások a kölyök stílusát bírálják.

“Amúgy a sofőrnek adok igazat.A kis szemét át akarta verni utána meg mikor nem jött be elkezdett okoskodni meg a jogaira hivatkozni.Még egy jó fenékbe billentést is érdemelt volna, amúgy örülhet h nem a sofőr hívott rendőrt gondolom nem akart tökölni a nyomorulttal.”

” Szerintem egyértelműen a sofőr viselkedett elfogadhatatlanul. Mindenki arra fogja, hogy a srác átakarta verni. Szerintem ez teljesen hülyeség, mert ha átakarta volna verni, akkor nem veszekedett volna annyit és talán le is száll magától. DE nem így történt… Az egyetlen amit megtudok kérdőjelezni az a videó (személyi jogok stb) De ilyen helyzetekben muszáj… Hogy az utast önhibáján kívül szabálysértést követett el, mikor ezt kiakarja javítani, nem engedi neki, mert ilyen a magyar társadalom. A megvénült, magányos, kövér 40-es férfiak, akik ott hisztiznek ahol tudnak és ott próbálnak keresztbe tenni főként a fiatalságnak, ahol tudnak. Ami meg itt a komment szekcióba folyik… Hogy még a sofőr volt higgadt?! Nálunk Komárom-Esztergom megyében soha ilyen elő nem fordult, pedig több mint 6éve használom a tömegközlekedés e formáját… Vicc, hogy még itt is a sofőrt védik”