Bucira verte barátját a dühös nő, mert a férfi prütykölés közben állt neki főzni

/
/
1546 megtekintés

A férfi leugrott a felajzott nőről, mert eszébe jutott, hogy odaéghet a vacsora.

A floridai rendőrök őrizetbe vettek egy 51 éves nőt, aki tört-zúzott a barátja lakásában, bucira verte a férfit is, mert az prütykölés közben rohant ki a konyhába a készülő vacsora miatt. Teresa Warrent egy bevásárlóközpontban fogták el a floridai rendőrök, és először azt állította, a férfi kezdte a balhét egy jobb-horoggal.

A valódi sztori akkor kezdett körvonalazódni, amikor a férfit is kihallgatták a rendőrök.Szerinte addig rendben van a történet, hogy ittak és főztek, közben tévéztek a nővel. Az italtól a gátlásaikat is levetkőzték, egymásnak estek, fülledt prütykölés következett, ám a tili-toli közben a férfi eszébe jutott a sütőben hagyott vacsora. Leugrott a felajzott nőről és kiszaladt a konyhába, hogy megnézze a kaját, mire a marcona asszonyság földhöz vágta a tévét és ököllel esett neki a férfi arcának. Konkrétan bucira verte a férfit, akinek nagy nehezen sikerült kitessékelnie a vágytól fűtött hölgyeményt.

Amikor a nőt kilökte az ajtón, az vissza mászott az ablakon, a férfi azonban ezt nem hagyta, ellenállt az ostromnak, ekkor keletkeztek a nő arcán a sérülések. A nő ekkor adta fel a próbálkozást, lopta el a férfi autóját és hajtott a plázába, ahol elfogták őt a rendőrök. A kielégítetlen amazont Végül fogdába zárták, a férfi sztoriját igazolva testi sértés vádjával várhat az ítéletére.