Saját testén kísérletezik a kolbiját injekcióval megnövesztő férfi

/
/
3445 megtekintés

Ugyan nem mérte le, de nagyobb lett, az asszony is elégedett, és ő is intenzívebben jut el a csúcsra.

Ben Greenfield igazi életmód-tanácsadó, aki az egészség nagy híveként saját testén kísérletezve próbál megfiatalodni. A magát biohekkernek is becéző fitnesz-sztár őssejt terápiával kísérletezik, ami ugyan elég nagy ígéretnek látszik, de a sikerek egyelőre csak elméletben működnek. Mivel sok kísérletet még tudhatunk a módszer mögött, a férfi igazi kísérleti patkány, de mégis vállal minden kockázatot.

A zsírsejtjeiből kinyert őssejteket legutóbb a saját kolbijába injekcióztatta egy olyan klinikán, ahol három ember vakult meg egy kísérleti stádiumban lévő kezelés során. Persze nem ez motiválta, hanem az a nyolc férfi ceruza, ami egy ottani kísérletnek köszönhetően visszanyerte fiatalkori keménységét. Greenfield úgy vélte, ha már a tizenhét nemzőképtelen szerszám közül nyolc sikerrel járt, ő az egészséges műszerével pláne az lesz. Növekedést várva szurkálta tele a lőcsöt, amivel elvileg el is érte a célját.

Mérőszalaggal nem hitelesítette a végeredményt, de a felesége szerint is érezhetően tapasztalja a különbséget, és a csúcsra is teljesen intenzívebben jut el, mint az injekciós kezelés előtt.