A modern apuka nem karatézni és focizni hordja a fiát, hanem CS:GO-zni

/
/
311 megtekintés

A valódi fizikai mozgásokat felváltotta a fotelsport, ez a jövő.

A Honvéd egyesülete már nem csak valódi focistákat képez egyesületi szinten, hanem olyan e-sportolókat, akiknek van érzéke a FIFA, League of Legends és Counter Strike játékokhoz. Más nagy klubok is elindították a maguk e-sport szakosztályait, ám a Honvéd leigazolások helyett saját maga próbálja kinevelni a jövő nagy reménységeit. Az edzések két nagy, gémer körökben igencsak ismert Counter Strike legendával (KODIAK, Cobain) zajlanak, akik elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartanak.

A fotelsport azután kezdett el hazánkban is terjedni, miután hatalmas állami támogatást kapott a V4-es sportfesztivál, aminek keretében végre Magyarország is felkerülhet az e-sport térképére. A visegrádi négyek közötti első e-sportbajnokságot és -konferenciát március 23-25-én rendezik meg. A “Jövő sportja – a sport jövője” szlogennel induló nemzetközi sportesemény összdíjazása 313 millió forint lesz

Az említett Counter Strike legendák nem kicsit tolták jól fénykorukban, a nevük valódi garancia a sikerre és a minőségi CS:GO oktatásra.

hedsáááát!