Mutatunk 12 okot, miért kap agyvérzést egy Lamborghini Countach tulaj

/
/
3763 megtekintés

Furcsaságok, idegesítő apróságok, vagy éppen teljesen okos dolgok? Ezt döntsd el Te magad!

Mivel a Countach középmotoros, és az elöl található csomagtérben a pókterék és az akku található, a csomagtartót rögtön az autó faránál találod, amibe azért egy utazótáska pont belefér.

A 345 mm-es kerekei 15 colosak, amelyek akkoriban eléggé megszokottak voltak, manapság azonban nem minden utcasarkon találsz rá lefüstölni való abroncsokat, pláne ilyen méretben.

A tolatással normál esetben is van problémája egy-két hétvégi sofőrnek, egy Countach viszont a profiknak is feladja a leckét. Akkora ablaka van hátul, hogy azon keresztül még a nap is keservesen süt be az utastérbe. A biztonságos hátramenethez ki kell lépni a küszöbre.

A Countach váltóját könnyen hátramenetbe pöccintheted, ami elég nagy probléma lenne, ha egyesben szeretnél kilőni a lámpánál. A rükverc ugyanis pont a megszokott egyes fokozat helyén van, amit egy kézzel tologatható pöcökkel lezárhatsz. Mesteri!

Ha a napellenző lehajtod, semmit nem látsz a vezetőülésből…

..de egy bőrkötésű, kivehető sminktükör azért a másik oldaliban van.

Ha már sikerült beleszuszakolnod magad az autóba és a viszonylag szűk ülésbe, akkor még nem láttad az autó pedáljait. Nem csak az torkos lábfejűek retteghetnek, hanem azok is, akik nem tudják megszokni a normálistól teljesen jobbra elhelyezett pedálokat.

Az aprócska hibák és vicces megoldások ellenére az autó komplett megjelenése és hangja azonban kárpótol mindenért!

Csak ne dudálj vele, mert azt hiszik megjött a vándorcirkusz.