Összebrunyálta a széket, ruha nélkül flangált a repülőn, kicsapta a gyíkot egy buja felnőttfilmre

/
/
692 megtekintés

Ott szakadt el a cérna, amikor jó dolgában már az utaskísérőket is zaklatni kezdte a fiatal férfi.

A szokásos útját kezdte meg a Malindo légitársaság Dhakába tartó utasszállító repülője, amikor szombaton felszállt Kuala Lumpur repülőteréről. Az utasok számára emlékezetessé váló utat egy 20 éves egyetemista férfi tette emlékezetessé, amikor meztelenre vetkőzött, kicsapta a gyíkot, majd úgy sétált az ülések között, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Szemtanúk szerint a férfi indulás után szabadult meg a ruháitól, előkapta a lőcsöt, aztán az utasok szeme láttára élvezkedte végig a kedvenc buja videóit. Dolga végeztével lepisálta az ülést, majd elsétált teljesen pőrén a mosdóig is. Az utaskísérők megkérték, hogy öltözzön fel, aminek eleget tett ugyan, de később elkezdte őket is zaklatni.

A sorozatos pesztrálás miatt idegállapotba jött utas egyre agresszívabbá vált, akit végül megkötöztek az utasok közreműködésével. A férfit végül egy bangladesi repülőtéren vették őrizetbe a rendőrök, ám a beszámolókból nem derül ki, hogy milyen büntetésre számíthat a nem mindennapos mutatványa miatt.