Kazah nép nagy fehér gyermekei szétkapták a Leekens-féle magyar válogatottat

/
/
3786 megtekintés

Nem sikerült a diadal az Andorrától is hátrébb sorolt Kazahsztán válogatottja ellen.

Hogy beinduljanak a fiúk, és Leekens kapitány kezei alatt rögtön egy fényes diadallal indítsanak, meghívtuk a FIFA ranglistán 136. helyre sorolt Kazahsztánt az Üllői útra. Talán nem meglepő, de oltári nagy verés lett a vége.

Persze a dolog csak ott hibádzik, hogy nem mi örültünk a végén, maximum annyinak, hogy csak hármat kaptunk a Kazah nép nagy fehér gyermekeitől, akik ezúttal nem művelődni mentek Amerikába, hanem szétkapni a nemzeti tizenegyünket, itthon.

Már a 10. percben kettő góllal húzott a Kazah válogatott, amit nevetséges védelmi hibákkal, labdarúgásnak nem nevezhető töketlenkedéssel sikerült összehozni. Szalai Ádám szépített a 21. percben, de negyed óra múlva a kazahok bepakoltak még egy gólt a magyar kapuba.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A magyarok kábé úgy rohangáltak a pályán, mint a megbolondult baromfiudvar, amikor az ember behajít egy kikapart dinnyehéjat közéjük. A közönség szimpátiáját nem nyerték el a látottak, legalábbis ezt lehetett leszűrni a folyamatos füttykoncertből. Máris Leekens lemondását követelő rigmusokat skandáltak, és még a legmegátalkodottabb fociőrültek is elindultak hazafelé jóval a mérkőzés vége előtt.

Akik így tettek, már nem láthatták Németh Krisztián hatalmas gólját, ami egy szépítésnél többet nem jelentett a csapatnak, hiszen többre már egyik magyar labdarúgó sem volt képes.  Kedden Skócia ellen lépünk pályára, ahol kiderül, Leekens kapitánynak egyáltalán lesz- e karrierje a nemzeti válogatottunk élén.

A végeredmény tehát:

Magyarország – Kazahsztán: 2-3