Te lehiszed, hogy ez a nő 50 éves? Naná, hogy télen is bikiniben sportol

/
/
8687 megtekintés

Kína legdögösebb anyukája újra büszkén mutogatja huszonévesek megszégyenítő testét. Ami úgy látszik annyira tökéletes, még a jeges hideg sem árt neki.

Liu Yelin még mindig remek formában van, és ezt továbbra sem titkolja. A már több mint félévszázados kínai anyukáról két éve számoltunk be, miután a róla készült fényképek futótűzként terjedtek el a kínai közösségi oldalakon, majd az egész világon.

Hogy miért lett olyan népszerű, az teljesen egyértelmű. Elég csak ránézni fotóira. A Weibo közösségi oldalon Ye Wen néven posztoló nőről ugyanis senki sem mondaná meg, hogy már több mint öt évtizedes. Liu már korábban is elárulta, mi a titka fiatalos külsejének, de most újabb tanácsokat osztott meg. Szerinte a téli fagyos hidegben végzett edzések különösen jót tesznek az öregedés lelassítására, és fiatalossá és energikussá tesznek. Ezt a közösségi oldalán közzétett fotókkal bizonyította.

Ő például télen rendszeresen jógázik a hóban, vagy jeges vízben mártózik meg.

Azt nem derült ki, hogy vajon az edzések csak akkor hatásosak-e, ha fürdőruhában végzi a gyakorlatokat. Látványnak mindenesetre nem utolsó.

Liu 30 éves korában kezdett el igazán komolyan foglalkozni a testével, miután elkezdett rendszeresen úszni. Azóta minden nap úszik, és olyan jó formában van, hogy 2016 márciusában átúszta a Maláj-félsziget és a Szumátrasziget között található Malaka-szorost.

 

Két éve újságíróknak elmondta: az az álma, hogy még nyolcvanévesen is olyan külalakja legyen, hogy nyugodtan fel merjen venni egy bikinit. Egyelőre jól halad terve végrehajtásában.

Fotó: Weibo

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!