Kelemenn Annácska felolvasóval műveli magát, mert csöcsörészés mellett erre nincs ideje

/
/
9655 megtekintés

Kelemen Anna úgy döntött kiműveli magát, de mivel elfoglalt nő, felolvasót fogadott, hogy átrágja vele a világirodalmakat.

Humoros videó került fel a youtube-ra, amiből kiderül, Kelemen Anna mennyire ki van éhezve a Dick(ens)-re, az új információkra, az orosz irodalomra. Eldönti hát, hogy kiműveli magát, de mivel nincs ideje olvasni, hát keres egy külön bejáratú Nyilas Misit.

Talán a sztori legjobb része az, amikor Annácska Budapest legnagyobb könyvtáránál érdeklődik az orosz irodalom egyik legismertebb kötete után, hogy egyáltalán van-e belőle egy példány. Aztán amikor megnyugtatják, hogy van, akkor próbál egy olyan kiadáshoz hozzájutni, aminek borítója megy a minimalista lakásához. Nem véletlen, hogy a könyvtáros hölgy idegállapotba jön, és illedelmesen elköszönve sürgősen kinyomja a telefont.


Annácska ekkor Dezső bához fordul segítségért, aki egy mosóporos dobozról felolvasva gyorsan le is vizsgázik felolvasásból, így bátran betúzhet az Anna Kareninából. Pusztán két sorig jutnak, hiszen Anna csöcsörészés közben elveszíti a fonalat a szerető szót hallva, és rövidre is zárja a több száz oldalas mű részletesebb megismerését.

“Dick, dick, Dickens..”

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!