Hát nem szégyenli magát?! 13 éves diákjával kapták rajta a tanárnőt

/
/
9926 megtekintés

A 27 éves amerikai tanárnő először csak üzeneteket váltott fiatal tanítványával, majd a tettek mezejére lépett.

Nagyon sok ilyen hír érkezik mostanság, és ilyenkor két kérdés fogalmazódik meg bennünk. Első, hogy a mi időnkben miért nem voltak ilyen tanárnők? Mert mi mindig erről álmodoztunk, de jobb híján maradt a marok marcsi. A másik, hogy tényleg ennyire felgyorsult világban élünk és a mostani “gyerekek” sokkal korábban érnek mint a mi korunkban? Sajnos a környezetünkben nem ezt látjuk. Mert még egy középiskolás fiatal is szinte életképtelen a szülei nélkül és itt most nem az anyagi javakra gondolunk.


Az eset egyébként Arizónában történt, ahol egy fiú aggodó szülei találtak rá a tanárnő üzeneteire. Brittany Zamora és a fiú álllítólag fotókat cseréltek, és az egyik képnél a tini azt írta, hogy ismét akar, erre a nő azt írta neki, hogy: “Mindennap akarlak, határok nélkül.”

A bírósági iratok szerint a nő és diákja február elseje és március 8-a között rendszeresen találkoztak, ez idő alatt háromszor bújtak ágyba, valamint egyszer a kocsiban volt egy furulyaszóló is. A rendőrök elmondták, hogy úgy sikerült a szülőknek elcsípniük az üzeneteket, hogy egy ellenőrző applikációt tettek fel fiuk telefonjára. Ráadásul miután minden kiderült, a nő férje telefonon fenyegette meg a fiú apját, és arra kérte, hogy ne tegyenek feljelentést. Az egyik helyi újság szerint a férj azt mondta az apának, hogy a felesége nagy hibát követett el, de szereti a gyerekeket A nőt többek közt a kiskorú molesztálásával vádolják, illetve a képek miatt is elítélhetik. Az iskola igazgatója közölte, hogy tanácsadók és pszichológusok segítik jelenleg a diákjaikat és dolgozóikat, hogy megbirkózzanak az esettel.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!