Emlékeztek még a Baywatch sztárjára? Így néz ki most

/
/
9205 megtekintés

Ki ne emlékezne a 90-es évek egyik meghatározó sorozatára a Baywatch-ra. A sorozat amire kiürült a lakótelep mert mindenki rohant haza nézni és aminek a főcím zenéjére már merevedésünk volt anélkül, hogy egy kockát is láttunk volna az aktuális részből.

Telnek az évek, méghozzá rohamtempóban és bizony az idő vasfoga nem csak minket tépáz meg, de a sztárokat is.  Jó pár év eltelt a sorozat fénykora óta, de aki akkor látta, és bizony ezzel vagyunk itt jó néhányan az még mindig jóleső nosztalgiával gondol vissza erre az emblematikus sorozatra.

Az egyik kedvenc színésznők kétségtelenül a szőke ciklon Erika Eleniak volt, aki 47 epizódott nyomott le David Hasselhoff oldalán. Az ő képeit még anno kislemezen másolgattuk a haverokkal és adtuk körben a suliban. Számtalan filmben szerepelt és minden férfi szerszámot megmozgatott ez kétségtelen. Most már egyre kevesebbet hallunk a 48 éves színésznőről, aki emlékezetünkben örökké egy piros úszódresszben fog majd tovább élni.  Lássuk, hogy néz ki napjainkban.

A 18+-os képeket itt találod!