Csalódott az emberekben, de sárkányként már sokkal boldogabb

/
/
1642 megtekintés

Potom 15 millióért sikerült női sárkánnyá változnia a bankárnak.

Amíg sokan a nagy dudákra, harcsaszájra és egyéb szépészeti beavatkozásokra esküsznek, addig mások igyekeznek magukat elcsúfítani egy életre. Eva Tiamat Medusa esete a tipikus példa, hogy jó pénzért az lehetsz, aki csak szeretnél.

A texasi férfi olyan átlagos életet élt, mint bárki más ezen a bolygón. Legalábbis ami a külsejét illeti, hiszen az anyagiak sosem hátráltatták semmiben. Amerika egyik legnagyobb bankjának alelnökeként ténykedett, amíg egyszer HIV-el nem diagnosztizálták. Ekkor döbbent rá, hogy milyen múlandó az élet, miközben az álmait még meg sem valósította.

Tiamat Dragon Lady (@tiamatdragonlady) által megosztott bejegyzés,

A Richard Hernandezként született férfi árvaként nőtt fel, amikor a biológia szülei ötévesen hagyták sorsára. Lélekben összetört, csalódott az emberekben és mint mondja, egy csörgőkígyó famíliában született újjá. Ekkor szövődtek fura vágyai, miszerint egyszer sárkány lesz, ha nagy lesz. Miután kiderült a betegsége, nem is volt kérdés az átváltozás, amire 15 milliót költött.

Tiamat Dragon Lady (@tiamatdragonlady) által megosztott bejegyzés,

Átszabták az orrát, fogai nagy részét kihúzták, a szeme fehér részeit beszínezték, kettévágták a nyelvét, a mellkasát és teste egyéb részeit hegtetoválások borítják. Ha ez még nem lenne elég, akkor szólni kell arról a nyolc szarvacskáról is, amik a homlokába lettek beültetve és a nemátalakító műtétről. Egy hétköznapi ember erre értetlenül bámul, de Eva még sosem volt ennyire boldog a bőrében, mint most, lánysárkányként.

Tiamat Dragon Lady (@tiamatdragonlady) által megosztott bejegyzés,

Történetét azért mesélte el, mert szeretne másokat is arra ösztönözni, hogy sosem késő megvalósítani az álmokat, és nem szabad, hogy a társadalmi elvárások elriasszanak bárkit is az oda vezető útról.