Sehova tovább, jön egy esemény, ahol felnőttfilmekre karaokezhatnak a jelenlévők

/
/
3408 megtekintés

Unalmas nóták helyett felnőttfilmekre karaokezhatnak az eseményre kíváncsi látogatók.

Egy társaság olyan eseményt hirdetett meg a neten, ahol a legkényesebb témát ötvözték a talán legfelkapottabb elfoglaltsággal. Kitalálták, hogy bárki aki szeretné, leszinkronizálhat egy lenémított felnőttfilmet.

Kornyikálni mindenki szeret, felnőttfilmet nézni is, bár utóbbit sokan letagadják. A zuhany alatt, az autóban bárki dalra fakad, talán még karaokezik is egyet nyilvánosan, de egy jó töcsköléses videót már annál kevesebben szemlélnének meg nagyközönség előtt. Az ötletet egyébként egy hasonló összeröffenés adta, amelyen a társaság egyik tagja valamikor részt vett.

A Humber College-ra járó fiatalok április 10-re olyan eseményt találtak ki, ahol a résztvevők párbeszédeket improvizálhatnak a teljesen lenémított felnőttfilmek alá. A bármilyen kategóriából választható látogatók akármilyen hangot, párbeszédet kitalálhatnak, nyöghetnek, sikoltozhatnak, pikáns monológokat is bedobhatnak.

A bevételt olyan szervezetnek szeretnék felajánlani, aki hempergős videókhoz szolgáltat munkásokat. A felhasználható videókat a Torontói Nemzetközi Pornófesztivál szolgáltatja, kizárólag olyanokat, amelyek etikusan készültek, amiben jól bántak a színészekkel, és azokat tisztességesen ki is fizették. Magyarul az ő életüknek a javítása érdekében születik a kezdeményezés és erre fordítódik az estből befolyt összeg.