A METALLICA egy Tankcsapda klasszikussal örvendeztette meg a magyar közönséget

/
/
3587 megtekintés

Tegnap este őrületes bulit csinált a Metallica a Budapest Sportarénában, és nem kis meglepetéssel készült a magyar rajongóknak.

Hosszú évek után tegnap este újra hazánkban járt a világ egyik legismertebb és legsikeresebb rock együttese a Metallica. Azon a szerencsés rajongók, akik időben meg tudták venni a jegyeket egy profi rock and roll show-t láthattak és hallhattak. Mivel az aréna befogadóképessége mindösszesen 12.500 fő, így sokan sajnos lemaradtak a 4 rockisten arénás “házi bulijáról”.

Az egyébként is kiváló hangulatú koncertet azzal tették még emlékezetesebbé a srácok, hogy magyarul elénekelték a Tankcsapda Legjobb méreg c. klasszikusát. Kellett egy kis idő mire a tömeg észhez tért a döbbenettől, mert valljuk be, erre aztán senki nem számított. Mindenesetre szép gesztus, hogy egy ekkora zenekar ilyen ajándékot ad a magyar rajongóinak.

Lukács Laci a tankcsapda frontembere teljesen elérzékenyült a látottaktól, amit abszolút megértünk, hisz ez egy hatalmas megtisztelés a számukra, amit vélhetően még élnek nem fognak elfelejteni. “Szavak nincsenek…Egy köszönjük nem is elég…kurv@ra KÖSZÖNJÜK…” – írta a Tancskapda a facebook oldalán.