Meztelen takarítónőként dolgozik a háromgyermekes anya

/
/
10240 megtekintés

Elmondása szerint megtalálta álmai munkáját a 28 éves Sia Rodney, aki fitneszedzője javaslatára jelentkezett egy meztelen takarítónőket kereső céghez.

A háromgyermekes anya ugyan takarítónőként dolgozik, de nem hétköznapi módon. Sia Rodney ugyanis a nagytakarítást szigorúan ruha nélkül végzi, amivel óránként körülbelül 16 ezer forintot keres. Az angliai anya edzője segítségével talált rá álomállására, a férfi szerint ugyanis nagyon keményen dolgozott testén az elmúlt időszakban, így ideje megmutatni, meddig is jutott. Sia felvillanyozódott a munka gondolatától, de tartott tőle, hogy párja nem lesz annyira elragadtatva tőle, a legnagyobb meglepetésére azonban támogatta a jelentkezését.

“Azt mondta, illik hozzám, mert a házban folyton meztelen vagyok, így legalább megfizetnek érte”– mondta Sia, aki egy Skype-os interjú és egy személyes elbeszélgetés után meg is kapta a munkát.

A cégnek természetesen szigorú szabályai vannak, amiket egytől egyig be kell tartani. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem ajánlhat fel sem az ügyfél, sem a takarító, nincs semmilyen testi érintkezés, és csak az ügynökségen, vagyis a Naturalist Cleaneren keresztül foglalhatóak le a meztelen tisztítók. A takarítók fotózása vagy videózása is szigorúan tilos! Eddig Siának még egyetlen klienssel sem volt gondja.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!