Fedetlen keblekkel kampányol a megasztáros lány

/
/
20061 megtekintés

Szabó Eszter ez egykori megasztáros egy nemes cél érdekében rakott ki magáról kihívó fotót közösségi oldalán.

Szabó Eszter a keverék kutyák örökbefogadása mellett állt ki.  Szerinte a keverékek sokszor egészségesebbek, képezhetőbbek és hosszabb életűek, mivel mentesek a beltenyésztés ártalmaitól.

„Ez nem azt jelenti, hogy a fajtatiszta állatokkal bármi baj lenne, de azt mindenképpen, hogy ha keverék kutyát szeretnél, akkor egyszerűbb a dolgod, mint gondolnád. A menhelyről örökbe fogadható állatokat ivartalanítva, oltva, chipezve és parazitamentesítve adják ki egy jelképes összegért, hogy aztán ezek a kis cuki állatok egész életükben a legjobb fej barátaid legyenek. Van már olyan állatotthon is, aminek a honlapján virtuális örökbefogadás is lehetséges azok számára, akiknek ebben a pillanatban nincs elég helye, vagy ideje arra, hogy gondoskodjanak egy segítségre szoruló állatról” – írta a lelkes állatvédő.

„Mivel az ilyen képek mindig sokszor annyi figyelmet kapnak, mint a nem ilyenek, ezért itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire menő dolog keverék kutyát örökbe fogadni” – írta oldalára.

Lapozz a további képekért.

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,