Nézni is fáj, ahogy fekvenyomás közben 225 kiló zuhan a férfi mellkasára

/
/
2777 megtekintés

Már majdnem sikerül kinyomni, amikor elszabadul a 225 kiló, egyenesen rá a testépítő mellkasára.

Haydn Schneider osztotta meg a videót Instagramján, amitől minden konditerembe járó, vagy azt kerülő ember felszisszen. Mert nem mindennap lát az ember 225 kilónyi súlyt egy férfi mellkasán landolni.

A fiatalok szívesen hencegnek azzal, hogy több, mint száz kilókat mozgatnak meg, sőt annyival nyomnak, aminek valódi terhéről halvány lila gőzük sincs. Bizony hatvan kiló is kínkeserves, ám még így is úgy fekszenek be száz alá, hogy a fél konditerem a rúd mögött áll, hogy akár csak egyet is bele tudjanak kínozni. Arra nem gondolnak, hogy akár egyetlen rossz mozdulat is halálos lehet, ami bizony a komolyabb testépítőkkel is megeshet. Az alábbi videón 225 kiló zuhan a kigyúrt férfi mellkasára, aki talán a masszív fizikumának hála nem sérült meg komolyabban.

Haydn Schneider (@haydnschneider) által megosztott bejegyzés,

A miértekre csak találgatni lehet. Vagy a férfi egyik karja adta meg magát, vagy a rúd hajlott meg annyira, hogy az kifordult a csuklóból. Ha van további ötlet, azt kommentben várjuk, addig is legyen ez figyelmeztetés a súlymániában szenvedő hétköznapi gyúrósoknak. Nagy súllyal csak ésszel, odafigyeléssel és megfelelő segítséggel.