Létezik egy étterem, ahol konkrétan minden millimétert kotonnal díszítettek

/
/
287 megtekintés

Ha vágytál már arra, hogy milliónyi koton között fogyaszd el a vacsorát, akkor ez a te éttermed lesz.

Létezik egy étterem Thaiföldön, ahol minden dekorelem kotonból készült, ami persze nem azt jelenti, hogy a töltött-káposztát is egy tele lőtt óvszerben főznék puhára. Bizarr, de elég felkapott, ahová a remek kaja miatt is érdemes betérni.

A Cabbages and Condoms név már önmagában sejteti, hogy mire is számítson az ember, ha kajálni tér be a Bangkoki étterembe. Az egyébként nagy választékáról, friss árukészletéről és az elég tágas helykínálatáról ismert étterem arról is különleges, hogy óvszerbe botlik az ember, bárhová is néz vagy ül.

Az étteremben minden az óvszerekről szól. Mondhatni olyan, mint egy takarítatlan legénylakás belseje, csak itt nem “kávétejszínnel” megszáradva hevernek az asztalokon, hanem különféle kompozíciókba összeállítva keltik fel a turisták figyelmét.

Van itt minden, ami máshol teljesen átlagosnak számít. Életnagyságú figurák, köztük egy mikulás is, óvszerből varrt abrosz, és olyan óvszer lámpa, ami King Kong lőcsére lett tervezve. A díszítéseket nem lehet zsebre vágva elvinni, de ha valaki óvszerre vágyik, felmarkolhat belőlük dögivel a promóciós anyagokból, de a számlához is kapunk egy-egy különleges darabot.

A 11 és 22 óra között üzemelő étterem nem csak a szórakoztatásról szól, hanem az adományozásról is. Bevételük egy részét jótékony célra fordítják, főleg a biztonságos kamatyolás népszerűsítésére. Mivel elég gyakori halálozási ok a thai gyerekeknél a fulladás, ezért szegény sorból származó lurkókat is megtanítanak úszni.