Beperelte a főnökét, mert az lefingotta

/
/
325 megtekintés

Elvileg többször arcon fingta a főnök, aki nem hiszi, hogy bármikor is szándékos lett volna a tette.

Egy ausztrál férfi azért jelentette fel a főnökét, mert az többször fingott rá a melóban, ezért munkahelyi zaklatás címszóval 350 millió forintnyi kártérítést követelt.

David Hinsgt a bíróságon elmondta, hogy a főnök felemelt lábakkal, többször is célzottan az arcába lőtt farral, és ezen túl a munkatársak sem bántak vele kesztyűs kézzel. Sorozatosan kiközösítették, sosem hívták magukkal még kávézni sem, emellett szidták és folyamatosan gúnyolódtak a rajta.

A főnök persze tagadta a szándékosságot, ám azt bevallotta, hogy egyszer-kétszer azért elsült egy popó-beli bélgáz. Azon vádakra sem bólintott rá, miszerint Hinsgt dezodort fújt volna rá egy-egy ilyen szeles alkalommal, és a Büdös Úr becézést sem hallotta soha a beosztottja szájából.

Az egyik munkatárs osztotta a főnök vallomását, miszerint való igaz, hogy a főnök elég szeles természet volt, sokat trombitált az alfeléből, de a szagokon kívül szándékosságot abszolút nem érzett sosem a góré tetteiben. A bíróság persze úgy döntött, hogy ezeket nem lehet munkahelyi zaklatásnak minősíteni, így a kártérítés elmaradt.